MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Była wielka miłość, na horyzoncie już rozwód. Ale najpierw trzeba sprzedać rezydencję

Była wielka miłość, na horyzoncie już rozwód. Ale najpierw trzeba sprzedać rezydencję

Urszula Dudziak, jazz i mężczyźni. Widzieliśmy film o legendarnej wokalistce!

HIT DNIA
Urszula Dudziak, jazz i mężczyźni. Widzieliśmy film o legendarnej wokalistce!

Polecamy

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Ostródzianka straciła 17 tysięcy inwestując u fikcyjnego „maklera”

Ostródzianka straciła 17 tysięcy inwestując u fikcyjnego „maklera”

Uczcili pamięć poległego w obronie granicy, sierżanta Mateusza Sitka

Uczcili pamięć poległego w obronie granicy, sierżanta Mateusza Sitka