MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Planuj posiłki

Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne posiłki przez kilka następnych dni to świetny sposób na ograniczenie marnotrawstwa żywności. Na podstawie przygotowanego menu wystarczy bowiem przygotować listę zakupów, z którą robienie zakupów będzie o wiele łatwiejsze. Co więcej, pozwoli to ograniczyć zakup wielu przypadkowych produktów, które często niewykorzystane lądują w koszu.

Zobacz również

Kaufland wspiera biało-czerwonych na Euro 2024

NOWE
Kaufland wspiera biało-czerwonych na Euro 2024

124 000 złotych wsparcia dla Rodzinnych Ogrodów Działkowych w Stargardzie

124 000 złotych wsparcia dla Rodzinnych Ogrodów Działkowych w Stargardzie

Polecamy

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Ostródzianka straciła 17 tysięcy inwestując u fikcyjnego „maklera”

Ostródzianka straciła 17 tysięcy inwestując u fikcyjnego „maklera”